در ادامه طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در رمضان و نوروز: پلمب یک رستوران و ضبط ۶۰ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در مریوان 1403/12/23 - 12:42 توصیههای بهداشتی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز 1403/12/23 - 12:18 جلسه توجیهی اصول نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در مریوان 1403/12/23 - 10:05 حجم خونابه مرغهای استحصال شده کشتارگاه سقز در حد مجاز است 1403/12/22 - 12:29 بازدید مدیر کل دامپزشکی استان کردستان از نمایشگاه بهاره سنندج 1403/12/21 - 13:03 یک قصابی در مریوان به دلیل عدم رعایت بهداشت و کشتار غیرمجاز پلمب شد 1403/12/21 - 09:44 پیامهای بهداشتی دامپزشکی 1403/12/21 - 08:42 نظارت دائمی و مداوم دامپزشکی بر شیر خام 1403/12/20 - 12:26 برگزاری آخرین کمیته هماهنگی اجرای دستورالعمل ماده ۱۹ در سال ۱۴۰۳ 1403/12/19 - 13:11 اتمام عملیات تست سل و بروسلوز در گاوداری ۵۰۰۰ راسی دشت گل قروه 1403/12/19 - 12:53
در ادامه طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در رمضان و نوروز: پلمب یک رستوران و ضبط ۶۰ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در مریوان 1403/12/23 - 12:42