در ادامه طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در رمضان و نوروز: پلمب یک رستوران و ضبط ۶۰ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در مریوان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در راستای حفظ سلامت شهروندان در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، گشتهای مشترک نظارتی با حضور فرماندار، دادستان، قاضی تعزیرات، دامپزشکی، صمت، پلیس آگاهی، پلیس اماکن و سایر اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مریوان، به طور ویژه در حال انجام است.
در ادامه این گشتها، بیش از ۲۵۰ مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی مورد بازرسی قرار گرفتند و در نتیجه، مقدار ۶۰ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف ضبط و معدوم شد. همچنین، یک واحد رستوران متخلف نیز به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، پلمب گردید.