جلسه توجیهی اصول نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در مریوان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در جلسهای توجیهی که روز سهشنبه، 21 اسفند ماه 1403 در مریوان برگزار شد، متصدیان مراکز مرغ فروشی، قصابی و رستورانها با اصول نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و قوانین سازمان دامپزشکی آشنا شدند. این جلسه به دعوت شبکه دامپزشکی مریوان و با حضور نمایندگان شبکه دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت، اصناف و محیط زیست برگزار شد.
در این جلسه، کارشناسان دامپزشکی به تشریح کامل اصول و ضوابط بهداشتی نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی پرداختند و پروتکلهای مربوطه را به حاضران ارائه کردند. همچنین، قوانین و مقررات سازمان دامپزشکی در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.