در اجرای طرح ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان سال 98
بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی سنندج توسط نیروهای ستادی اداره کل دامپزشکی کردستان
پنج شنبه مورخه 19 اردیبهشت 98 معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان اعلام کرد در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان تعداد 5 اکیپ 5 نفره به سرپرستی مدیر کل دامپزشکی استان و با حضور معاونین و کارشناسان اداره کل و شبکه دامپزشکی شهرستان سنندج عصر دیروز 18 اردیبهشت ماه 98 اقدام به بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها و غذاهای آماده در سطح شهر سنندج نمودند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، پنج شنبه مورخه 19 اردیبهشت 98 معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان اعلام کرد در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان تعداد 5 اکیپ 5 نفره به سرپرستی مدیر کل دامپزشکی استان و با حضور معاونین و کارشناسان اداره کل و شبکه دامپزشکی شهرستان سنندج عصر دیروز 18 اردیبهشت ماه 98 اقدام به بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها و غذاهای آماده در سطح شهر سنندج نمودند.
دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان افزود طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان طرح ضیافت از روز 14 اردیبهشت سال جاری در سراسر استان با هدف تامین امنیت بهداشتی غذایی و سلامت فرآورده های عرضه شده به هم استانی های عزیز به مرحله اجرا در آمده که در اولین بازدید گروهی این اداره کل در روز گذشته از مراکز عرضه، نگهداری و فروش فرآورده های خام دامی همچون رستوران ها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابی ها، مرغ فروشی و ... در شهرستان سنندج به تعداد 145 مرکز بازدید به عمل آوردند که مقدار 5/248 کیلو گرم انواع فرآورده های خام دام و طیور غیر قابل مصرف کشف و ضبط گردید.
گفتنی است این بازدیدها با بهره گیری از تمام توان کارشناسان اداره کل و شبکه های دامپزشکی شهرستان ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.
مخدوم از مردم درخواست نمود با گروه های بازرسی دامپزشکی نهایت همکاری را به عمل آورند و در صورت مواجه با موارد مشکوک در این زمینه مراتب را از طریق سامانه پیغام گیر 1512 و یا تماس با شبکه های دامپزشکی شهرستان ها اطلاع رسانی نمایند.