• 1400/01/04 - 16:11
  • تعداد بازدید : 417
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با شکایت دامپزشکی w,vj 'vtj

یک واحد عرضه فرآورده های خام دامی در بیجار بعلت فروش مرغ زنده با دستور قضایی پلمب شد

رئیس شبکه دامپزشکی بیجار در 3 فروردین 1400 گفت با شکایت دامپزشکی به مراجع قضایی، یک واحد عرضه فرآورده های خام دامی به خاطر فروش مرغ زنده پلمب شد.

               به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، رئیس شبکه دامپزشکی بیجار در 3 فروردین 1400 گفت با شکایت دامپزشکی به مراجع قضایی، یک واحد عرضه فرآورده های خام دامی به خاطر فروش مرغ زنده پلمب شد.

دکتر هادی اسکندری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیجار افزود کارشناسان بهداشت عمومی این شبکه در راستای اجرای طرح تشدید نظارت ویژه نوروز 1400 و در بازدیدهای روزانه از مراکز عرضه خام فرآورده های خام دامی، یکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی که اقدام به عرضه مرغ زنده کرده بود شناسایی و با تنظیم صورتجلسه به مراجع قضایی معرفی گردید.

وی ادامه داد مقام قضایی پس از مطالعه محتویات پرونده، به علت تهدید علیه بهداشت عمومی دستور پلمب واحد یاد شده را صادر نمود که با همکاری نماینده اداره اماکن، مرکز یاد شده تا اطلاع ثانوی پلمب شد.

اسکندری بیان داشت در راستای اقدامات پیشگیرانه و به جهت پیشگیری  از احتمال شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و جلوگیری از آلودگی های محیطی و ایجاد معضلات بهداشتی، عرضه مرغ زنده ممنوع می باشد.

  • گروه خبری : بیجار
  • کد خبر : 272591
کلمات کلیدی
لینک کوتاه