• 1399/08/12 - 11:36
  • تعداد بازدید : 256
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط مرجع قضایی

محکومیت مرغداران کردستانی که اقدام به جوجه ریزی غیر مجاز کرده بودند به پرداخت جریمه

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سقز از محکومیت دو نفر مرغدار سقزی که بدون اخذ مجوزهای قانونی، اقدام به جوجه ریزی غیر مجاز نموده بودند به پرداخت 24 میلیون ریال جریمه نقدی در حق صندوق دولت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سقز از محکومیت دو نفر مرغدار سقزی که بدون اخذ مجوزهای قانونی، اقدام به جوجه ریزی غیر مجاز نموده بودند به پرداخت 24 میلیون ریال جریمه نقدی در حق صندوق دولت خبر داد.

دکتر علی بابائیان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سقز اظهار داشت با توجه به لزوم بازدیدهای سرزده و  مستمر کارشناسان این شبکه از واحدهای پرورشی و تولیدی برای پیشگیری از شیوع و بروز بیماری های واگیر دار طیور به خصوص بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان امری اجتناب ناپذیر می باشد لذا کارشناسان این شبکه دو واحد مرغداری که اقدام به جوجه ریزی غیر مجاز نموده بودند را شناسایی و به مراجع قضایی معرفی نمودند..

بابائیان افزود مقام قضایی پس از بررسی مستندات و قرائن پرونده با توجه مقررات سازمان دامپزشکی و آیین نامه اجرایی آن اقدام مرغداران را غیر قانونی دانسته و آن را به عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی تلقی نموده و به 45 روز حبس تعزیری محکوم نمود ولیکن با توجه به شرایط و جلوگیری از به زندان رفتن افراد محکومیت افراد را در مجموع به پرداخت 24 میلیون ریال جزای نقدی محکوم نمود.

  • گروه خبری : سقز
  • کد خبر : 257248
کلمات کلیدی
لینک کوتاه