• 1403/03/05 - 10:37
  • تعداد بازدید : 83
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس‌های آموزشی برای آشنایی قصابان و چوبداران با بیماری‌های مشترک انسان و دام، به‌ویژه تب کریمه کنگو در کشتارگاه دام سقز

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، رئیس شبکه دامپزشکی سقز، با اشاره به افزایش خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در دام‌ها با گرم شدن هوا، اظهار داشت: این بیماری از طریق کنه‌های آلوده به انسان و دام منتقل می‌شود

   دکتر آرام بحری مهم‌ترین راه‌های انتقال این بیماری را گزش کنه، تماس با دام آلوده یا ترشحات خونی آن دانست و گفت: به همین منظور، کلاس‌های آموزشی برای ارتقای آگاهی قصابان و چوبداران در خصوص این بیماری و روش‌های پیشگیری از آن برگزار شد.

   دکتر بحری با تأکید بر استفاده از تجهیزات بهداشتی هنگام کار با دام‌ها، افزود: استفاده از لباس کار، چکمه، کلاه ایمنی، ماسک و دستکش می‌تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

   وی همچنین از سمپاشی رایگان ۶۰۰ متر مربع جایگاه نگهداری دام، محوطه نگهداری دام‌ها و محوطه کشتارگاه به منظور از بین بردن کنه‌ها خبر داد.

    رئیس شبکه دامپزشکی سقز در خصوص نگهداری گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها، گفت: لاشه‌های دام باید به مدت 24 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شوند تا از هرگونه آلودگی احتمالی جلوگیری شود.

   دکتر بحری در پایان از مردم خواست: هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به مهر و لیبل دامپزشکی توجه کنند و از خرید گوشت و سایر فرآورده‌های دامی از مراکز غیرمجاز خودداری نمایند.

 

  • گروه خبری : سقز
  • کد خبر : 319951
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کردستان

admin ادمین پورتال کردستان

تصاویر

لینک کوتاه