گزارش طرح تشدید نظارت بهداشت ویژه ایام الله دهه فجر در سطح استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، به منظور ایجاد فضای توام با اطمینان برای شـهروندان شـریف اسـتان کردسـتان و تـأمین فرآوردههـای خـام دامی سالم و در راسـتای وظایف و مسـئولیتهای این اداره کل در حوزه بهـداشت عمومی و تضـمین فرآوردههـا، باتوجه به افزایش نیاز مردم به فرآوردههای خام دامی در ایام تعطیلات دهه فجر و افزایش تولید این محصولات و لزوم توسـعه نظارتهای بهـداشتی در این ایام، طرح تشدیـد کنترل و نظارت بهداشتی توسط این اداره کل در سطح استان اجرا گردید.
در این طرح که از تاریـخ: 1402/11/19 لغایت 1402/11/22 انجام شـد علاوه بر تشدید نظارتها و حضور مداوم و مسـتمر در کشـتارگاههـای دام و طیور، از مراکز عرضه فرآوردههـای خام دامی از جمله قصابیها، مرغ فروشـیها، ماهی فروشـیها، رستورانها فروشگاههای زنجیرهای، سردخانههای نگهداری فرآورده خام دامی، مراکز تهیه غدای آماده، هتلها، مراکز بیــن راهی و ... مجموعًا 1662مورد بازرسـی بـا بهرهگیری از ظرفیت بازرسان و کارشـناسان دامپزشـکی استان در قالب 78 اکیپ عملیـاتی در شـیفتهـای صـبح و بعـدازظهر انجام و 252 کیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی غیر قابل مصـرف، فاسـد، بـدون هویت و تاریخ منقضـی در سطح اسـتان ضـبط و از ورود این اقلام به چرخه مصرف ممانعت به عمل آمد. این مقدار فرآورده ضبط شده در طول مدت زمان اجرای طرح، غیر از فرآوردههای غیر قابل مصرفی است که در کشتارگاههای دام و طیور و تحت نظارت مسئول فنی بهداشتی و ناظر دولتی ضبط و معدوم گردیده است.