هشت واحد عمده توزیع تخم مرغ در سنندج پلمپ شد
معاون سلامت دامپزشکی کردستان از برخورد قانونی با 8 واحد عمده توزیع کننده تخم مرغ در شهرستان سنندج به علت رعایت نکردن ضوابط بهداشتی و نگهداری در 17 تیر ماه 1400 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، معاون سلامت دامپزشکی کردستان از برخورد قانونی با 8 واحد عمده توزیع کننده تخم مرغ در شهرستان سنندج به علت رعایت نکردن ضوابط بهداشتی و نگهداری در 17 تیر ماه 1400 خبر داد.
دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان اظهار داشت با توجه اجرای مرحله عملیاتی طرح ارتقاء کیفیت و تضمین سلامت تخم مرغ از مورخه 31 خرداد ماه سال جاری در استان کردستان و با عنایت به هماهنگی به عمل آمده با مراجع قضایی، تذکرهای کتبی به عاملان توزیع عمده تخم مرغ در مرکز استان در خصوص داشتن سردخانه نگهداری، دارا بودن گواهی حمل بهداشتی قرنطینه ای حمل از مبدا تا انبار نگهداری و رعایت زنجیره سرد در زمان های انتقال در همان روز اجرا داده شد.
مخدوم اضافه نمود مهلت زمانی بیشتری از 7 روز اعلام شده در 31 خرداد برای رعایت ضوابط بهداشتی نیز سپری شد و در نهایت در روز 17 تیر سال جاری بازرسان ستادی بهداشت عمومی با داشتن دستور مقام قضایی و با همکاری نیروی انتظامی تعداد 8 واحد عمده توزیع تخم مرغ در شهرستان سنندج را بدلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی یاد شده و همچنین بی اعتنایی به تذکرات متعدد اکیپ های اداره کل دامپزشکی کردستان، پلمپ نمودند.