• 1403/12/20 - 12:26
  • تعداد بازدید : 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت دائمی و مداوم دامپزشکی بر شیر خام

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام با حضور اعضای کمیته در تاریخ 19 اسفند ماه سال جاری در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کردستان برگزار شد.

   دکتر رجبی نیا، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کردستان، هدف از تشکیل این کمیته و برگزاری جلسات را ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام عنوان نمود، وی اظهار داشت که با حضور نمایندگان کلیه ادارات مرتبط با شیر، مسائل و مشکلات بهداشتی شیر خام مورد بررسی قرار گرفته و اقدامات لازم در چارچوب وظایف هر سازمان انجام می‌شود.

   وی افزود که این سومین جلسه کمیته استانی در سال جاری بوده و بر اساس دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور و قوانین و مقررات مربوطه، برنامه عملکردی استان در 7 محور تدوین شده است.

   در این جلسه، گزارش کاملی از اقدامات انجام شده در سال جاری توسط دامپزشکی ارائه و مصوبات جلسه قبلی پیگیری شد. همچنین، موانع موجود در اجرای برخی مصوبات مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارهای مناسب توسط اعضای کمیته ارائه گردید. در پایان، مصوبات جلسه و ادارات مسئول برای پیگیری مشخص شدند.

   لازم به ذکر است که اداره کل دامپزشکی استان کردستان به منظور ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام، اقدامات زیر را انجام می دهد:
_ بازرسی و ممیزی مراکز نگهداری و پرورش گاو شیری و صنایع وابسته بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور
_ شناسایی و رفع موارد عدم انطباق و نواقص
_ نمونه برداری و انجام آزمایشات میکروبی، سلول‌های سوماتیک، تقلبات، تخلفات و آفلاتوکسین از مراکز نگهداری و پرورش گاو شیری و صنایع وابسته
_ آنالیز داده‌ها و ارائه نتایج ارزیابی به مدیریت و متصدیان مراکز
_ ارائه راهکارهای اصلاحی و پیشگیرانه
_ برخورد قانونی با متخلفان و متقلبان

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 335524
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کردستان

admin ادمین پورتال کردستان

تصاویر

لینک کوتاه