تنها در 6 ماهه نخست سال 1401
نظارت بهداشتی دامپزشکی کردستان برای تولید و عرضه به بازار بیش از 28 میلیون کیلو گرم گوشت
مدیر کل دامپزشکی استان کردستان گفت در 6 ماهه اول سال 1401 با استقرار مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین بهداشتی شبکه های دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور استان، مقدار 28 میلیون و 899 هزار و 987 کیلو گرم گوشت مرغ و قرمز تولید و به بازار مصرف ارائه شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، مدیر کل دامپزشکی استان کردستان گفت در 6 ماهه اول سال 1401 با استقرار مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین بهداشتی شبکه های دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور استان، مقدار 28 میلیون و 899 هزار و 987 کیلو گرم گوشت مرغ و قرمز تولید و به بازار مصرف ارائه شده است.
دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان ضمن تشکر از حضور تمام وقت مسئولین فنی بهداشتی و دستیاران آنها در کشتارگاه های طیور، ناظرین بهداشتی شبکه های دامپزشکی و همچنین اکیپ های ستادی اداره کل دامپزشکی در امر تولید بهداشتی که منتج به کشتار تعداد 12 میلیون و 687 هزار و 601 قطعه طیور گوشتی شده، اظهار داشت در کشتارگاه های دام استان نیز علاوه بر حضور ناظرین بهداشتی دولتی تمام وقت و مسئولین فنی بهداشتی و دستیاران آنها بر مراحل تولید گوشت، برای نظارت بر سلامت 63 هزار و 664 راس دام سبک و 18 هزار و 307 راس دام سنگین در لایه های نظارتی بعدی شبکه های دامپزشکی و اکیپ های ستادی اداره کل، به شکل مستمر نظارت دارند.
مدیر کل دامپزشکی استان کردستان ادامه داد در شش ماهه اول سال جاری 50 بازدید کارشناسی از کشتارگاه های دام و 580 بازدید کارشناسی از کشتارگاه های طیور توسط اکیپ های شبکه های دامپزشکی و ستادی اداره کل انجام شده است و در 7 کشتارگاه صنعتی طیور، 24 میلیون و 82 هزار و 372 کیلوگرم گوشت مرغ و همچنین در 7 کشتارگاه دام استان نیز 4 میلیون و 817 هزار و 615 کیلوگرم گوشت قرمز بهداشتی تولید و روانه بازار مصرف گردیده است.
ورمقانی در پایان یادآور شد در این راستا در کشتارگاه های دام استان مقدار 36 هزار و 616 کیلوگرم و در کشتارگاه های طیور استان 355 هزار و 554 کیلوگرم و در مجموع 392 هزار و 170 کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف، عفونی و بیمار، تحت نظارت دامپزشکی شناسایی، ضبط و معدوم شده است.