معدوم سازی 221 لیتر شیر فاسد در طرح پایش شیر خام در سنندج
معاون سلامت دامپزشکی کردستان در روز یکشنبه 18 خرداد ماه سال 99 گفت از آغاز طرح پایش سلامت شیر خام در سنندج، مقدار 221 لیتر شیر خام فاسد کشف و ضبط گردیده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، معاون سلامت دامپزشکی کردستان در روز یکشنبه 18 خرداد ماه سال 99 گفت از آغاز طرح پایش سلامت شیر خام در سنندج، مقدار 221 لیتر شیر خام فاسد کشف و ضبط گردیده است.
دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان افزود از 15 اردیبهشت سال جاری، زمان اجرای طرح نظارت بر مراکز عرضه شیر خام که در راستای طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه، نگهداری و تولید فرآورده های خام دامی در شهرستان سنندج، تاکنون 221 لیتر شیر خام غیر قابل مصرف و فاسد از این مراکز کشف، ضبط و معدوم سازی گردیده است.
وی ادامه داد در این طرح، تست های آزمایشگاهی و تشخیصی در محل مراکز عرضه شیر خام، انجام و در صورت تشخیص انجام تقلبات و افزودنی های غیر مجاز در شیر، محموله شیر فاسد ضبط می گردد و از طریق واحد حقوقی نسبت به انجام اقدامات بازدارنده از قبیل معرفی به مراجع قضایی و تعزیراتی و یا ارائه راهکارهای بهداشتی به مراکز عرضه این فرآورده ها توصیه و قدامات لازم بعمل خواهد آمد.
معاون سلامت دامپزشکی کردستان افزود با اجرای این طرح از 72 مرکز عرضه شیر خام شهرستان سنندج بازدید و 716 مورد آزمایش انجام گردیده است و در مجموع 221 لیتر شیر خام که با استانداردهای این فرآورده مغایرت داشته و غیر قابل مصرف تشخیص داده شد بلافاصله پس از ضبط، معدوم سازی گردیده است و تعداد 3 مرکز متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شده است.
گفتنی است در راستای تشدید نظارت بهداشتی، نظارت بر مراکز عرضه شیر خام، برای اولین بار در کشور است که بصورت مستمر و روزانه در شهرستان سنندج انجام می گیرد و در تمامی مراکز عرضه شیر خام شهرستان سنندج به مرحله اجرا درآمده که در گام بعدی تعمیم آن به تمامی شهرستان های استان انجام خواهد گرفت.