• 1400/12/23 - 19:03
  • تعداد بازدید : 159
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در اجرای طرح تشدید نوروزی دامپزشکی :

دو واحد صنفی در سنندج و قروه با دستور مقام قضایی پلمپ شدند

مدیر کل دامپزشکی کردستان در مورخه 23 اسفند 1400 گفت با شکایت واحد حقوقی این اداره کل دو واحد عرضه فرآورده های خام دامی بعلت عرضه فرآورده فاسد پلمپ شدند.

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، مدیر کل دامپزشکی کردستان در مورخه 23 اسفند 1400 گفت با شکایت واحد حقوقی این اداره کل دو واحد عرضه فرآورده های خام دامی بعلت عرضه فرآورده فاسد پلمپ شدند.

دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان اظهار داشت در راستای اجرای طرح تشدید ویژه ایام نوروز، اکیپ های بازرسی بهداشتی دامپزشکی در شهرستان های سنندج و قروه با دو مرکز عرضه که اقدام به عرضه فرآورده های غیر قابل مصرف و فاسد نموده بودند برخورد قانونی نمودند.

وی افزود اکیپ بازرسی ستادی بهداشت عمومی در شهرستان سنندج در هنگام ضبط مقدار 45 کیلو گرم مرغ غیر قابل مصرف با هتاکی و توهین متصدی مرکز و تعدادی از افراد نزدیک به ایشان مواجه شدند که از ضبط فرآورده ها ممانعت بعمل آوردند و در مرکز دوم در شهرستان قروه متصدی مرکز که بارها و بارها در خصوص تخلف های بهداشتی مورد پیگرد قانونی قرار گرفته بود، این بار نیز بخاطر جلوگیری از ضبط 200 کیلو گرم مرغ فاسد و غیر قابل مصرف با فحاشی و حمله با سلاح سرد به بازرسان بهداشتی دامپزشکی قصد جلوگیری از انجام وظیفه قانونی ایشان را داشت که با دخالت اعضای اکیپ دامپزشکی و ورود بازپرس و نیروی انتطامی موفق به نیت خود نشد و ضمن بازداشت توسط عوامل انتظامی، فرآورده های یاد شده ضبط گردید و هر دو مرکز با دستور مراجع قضایی در روز دوشنبه مورخه 23 اسفند سال جاری پلمپ شدند.

مدیر کل دامپزشکی کردستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های خالصانه پرسنل دامپزشکی، از هم استانی ها عزیز درخواست نمود فرآورده های خام دامی را با تاریخ تولید و مصرف و مُهر و برچسب دامپزشکی و از مراکز معتبر تهیه نمایند و موارد مشکوک در این زمینه را به شبکه های دامپزشکی  شهرستان ها و یا از طریق تماس با سامانه 4 رقمی 1512 اداره کل دامپزشکی استان کردستان اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282751
کلمات کلیدی

تصاویر

لینک کوتاه