• 1397/02/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 148
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی کردستان بر عرضه فرآورده خام دامی در ماه مبارک رمضان

با توجه به افزایش مصرف فرآورده خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان ، اداره کل دامپزشکی استان کردستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را در سطح استان از تاریخ 26 اردیبهشت لغایت سوم خرداد ماه سالجاری اجرا می نماید

با توجه به افزایش مصرف فرآورده خام دامی در ایام  ماه مبارک رمضان ، اداره کل دامپزشکی استان کردستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را در سطح استان  از تاریخ 26  اردیبهشت  لغایت سوم  خرداد ماه سالجاری اجرا می نماید



به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات شهروندان گرامی گفت ؛ با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ماه مبارک رمضان  و در راستای نظارت مستمربرچگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه ، تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی، اداره کل دامپزشکی استان کردستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اینگونه اماکن را از تاریخ 26  اردیبهشت ماه  لغایت سوم  خرداد ماه سالجاری اجرا می نماید



دکترمخدوم افزود برای این منظور جهت اطمینان خاطر شهروندان با هماهنگی های به عمل آمده با سازمانهای مرتبط اکیپ هایی بصورت ثابت و سیار در طول این ماه  سازماندهی و با برنامه ریزی منظم تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی  را بازدید و نظارت  خواهند نمود



 وی درپایان از شهروندان درخواست کرد هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام را با شماره پیغامگیر 1512 درمیان بگذارند


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 56279
کلمات کلیدی
لینک کوتاه