• 1401/08/02 - 10:37
  • تعداد بازدید : 187
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی کردستان:

بیش از 92 هزار مورد بازدید بهداشتی در 6 ماهه اول 1401

مدیر کل دامپزشکی استان کردستان در مورخه 2 آبان1401 از نظارت های مستمر اکیپ های دامپزشکی استان در قالب 43 طرح نظارتی، مناسبتی و تشدید بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در 6 ماهه اول سال 1401 خبر داد.

                به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، مدیر کل دامپزشکی استان کردستان در مورخه 2 آبان 1401 از نظارت های مستمر اکیپ های دامپزشکی استان در قالب 43 طرح نظارتی، مناسبتی و تشدید بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در 6 ماهه اول سال 1401 خبر داد.

دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان افزود در راستای تامین سلامت غذایی و امنیت بهداشتی فرآورده های خام دامی در شش ماهه اول سال جاری در قالب نظارت های مستمر شبکه های دامپزشکی و اجرای بیش از 43 طرح توسط اکیپ های ستادی اداره کل دامپزشکی، تعداد 92 هزار و 335  مورد بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآرده های خام دامی در سطح استان انجام شده و مقدار 124 هزار و 480 کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف شناسایی، ضبط و به دستور مراجع قضایی معدوم شده است.

دکتر ورمقانی بیان داشت با شناسایی 5500 مورد تخلف بهداشتی از مراکز عرضه و نگهداری، راهکارهای بهداشتی و راهنمایی های لازم بر اصلاح آنها توسط کارشناسان دامپزشکی ارائه و تعداد 166 پرونده به مراجع قضایی ارجاع گردیده که منجر به پلمپ 10 مرکز متخلف شد.

وی ادامه داد در همین مدت جهت کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی تعداد 850 نمونه در قالب طرح های نظارتی، بهبود کیفیت، طرح ارتقاء و نظارت برفرآورده های صادراتی اخذ شده و آزمایشات لازم در آزمایشگاه اداره کل و یا آزمایشگاه های مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور انجام شده است. 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291599
کلمات کلیدی

تصاویر

لینک کوتاه