نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی کردستان:
بیش از 92 هزار مورد بازدید بهداشتی در 6 ماهه اول 1401
مدیر کل دامپزشکی استان کردستان در مورخه 2 آبان1401 از نظارت های مستمر اکیپ های دامپزشکی استان در قالب 43 طرح نظارتی، مناسبتی و تشدید بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در 6 ماهه اول سال 1401 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، مدیر کل دامپزشکی استان کردستان در مورخه 2 آبان 1401 از نظارت های مستمر اکیپ های دامپزشکی استان در قالب 43 طرح نظارتی، مناسبتی و تشدید بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در 6 ماهه اول سال 1401 خبر داد.
دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان افزود در راستای تامین سلامت غذایی و امنیت بهداشتی فرآورده های خام دامی در شش ماهه اول سال جاری در قالب نظارت های مستمر شبکه های دامپزشکی و اجرای بیش از 43 طرح توسط اکیپ های ستادی اداره کل دامپزشکی، تعداد 92 هزار و 335 مورد بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآرده های خام دامی در سطح استان انجام شده و مقدار 124 هزار و 480 کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف شناسایی، ضبط و به دستور مراجع قضایی معدوم شده است.
دکتر ورمقانی بیان داشت با شناسایی 5500 مورد تخلف بهداشتی از مراکز عرضه و نگهداری، راهکارهای بهداشتی و راهنمایی های لازم بر اصلاح آنها توسط کارشناسان دامپزشکی ارائه و تعداد 166 پرونده به مراجع قضایی ارجاع گردیده که منجر به پلمپ 10 مرکز متخلف شد.
وی ادامه داد در همین مدت جهت کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی تعداد 850 نمونه در قالب طرح های نظارتی، بهبود کیفیت، طرح ارتقاء و نظارت برفرآورده های صادراتی اخذ شده و آزمایشات لازم در آزمایشگاه اداره کل و یا آزمایشگاه های مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور انجام شده است.