• 1398/02/23 - 09:38
  • تعداد بازدید : 765
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرسی اکیپ های ستادی اداره کل دامپزشکی کردستان از مراکز عرضه سنندج در اجرای طرح ضیافت

یک شنبه مصادف با 22 اردیبهشت 98 مدیر کل دامپزشکی کردستان در راس اکیپ های بهداشتی نظارتی طرح ضیافت حاضر و از 66 رستوران و مرکز تهیه غذای آماده بازرسی نمودند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، یک شنبه مصادف با  22 اردیبهشت 98 مدیر کل دامپزشکی کردستان در راس اکیپ های بهداشتی نظارتی طرح ضیافت حاضر و از 66 رستوران و مرکز تهیه غذای آماده بازرسی نمودند.

در راستای اجرای طرح تشدید نظارت ویژه ماه مبارک رمضان و اطمینان تامین سلامت بهداشتی فرآورده های خام دامی  که توسط شهروندان عزیز در این ماه پر فیض و برکت برای سفره های افطار و سحری تهیه می گردد عصر دیروز 22 اردیبهشت 98 ده ها اکیپ نظارتی بهداشتی متشکل از نیروهای ستادی که در صدر آنها دکتر ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان و معاونین وی، روسای ستادی، کارشناسان اداره کل و همچنین نیروهای شبکه دامپزشکی شهرستان سنندج حضور داشتند از مراکز عرضه بویژه رستوران های سطح شهر و مراکز تهیه غذای آماده که بیشتر مورد توجه و استقبال روزه داران قرار می گیرد به تعداد 66 مورد بازرسی قرار گرفت که در مجوع مقدار 307 کیلو گرم انواع فرآورده خام دام و طیور غیر قابل مصرف کشف و ضبط گردید.

گفتنی است در هفته اول طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، عرضه، نگهداری و فروش فرآورده خام دامی با عنوان طرح ضیافت که از روز 14 اردیبهشت در سراسر استان با جدیت و بهره گیری از تمام توان نیروهای دامپزشکی آغاز گردیده از تعداد 2124 مرکز بازدید بعمل آمده که در مجموع 5757 کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف ضبط گردیده است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129705
کلمات کلیدی
لینک کوتاه