• 1399/08/12 - 11:44
  • تعداد بازدید : 3084
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در اجرای طرح تشدید نظارت برعملکرد بهداشت عمومی و مواد غذایی شهرستان سنندج

بازدید سر زده مدیر کل دامپزشکی کردستان از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی مرکز استان

بازدید اکیپ های ستادی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی هسته مرکزی شهرستان سنندج به سرپرستی مدیر کل دامپزشکی استان و رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل در راستای طرح تشدید نظارت در چند روز اخیر انجام شد.

        به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، بازدید اکیپ های ستادی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی هسته مرکزی شهرستان سنندج به سرپرستی مدیر کل دامپزشکی استان و رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل در راستای طرح تشدید نظارت در چند روز اخیر انجام شد.

در ادامه طرح تشدید  نظارت بر اماکن تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی استان با رویکرد حفظ بهداشت عمومی و تأمین غذای سالم  جهت شهروندان عزیز، در چند روز گذشته، توسط اکیپ های   نظارتی اداره کل دامپزشکی استان به سرپرستی دکتر ورمقانی مدیر کل دامپزشکی کردستان و مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان از 50 مرکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده های خام دامی، غذاخوری ها و  رستوران های شهرستان سنندج  بازدید بعمل آمد  که در این راستا مقدار 96 کیلوگرم انواع فرآورده غیر قابل مصرف کشف و ضبط گردید که برای سه مرکز عرضه، پرونده جهت ارجاع به مراکز قضایی تشکیل و تعداد 5 مورد  اخطار کتبی نیز به متصدیان مراکز مذکور داده شد.

اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان بطور مستمر  عملکرد شهرستان ها  و وضعیت مراکز و اماکن آنها در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی توسط اکیپ های نظارتی و بازرسان ویژه اداره کل مورد ارزیابی قرار می گیرد و ضمن اعلام کتبی نقاط قوت و ضعف به شبکه های دامپزشکی، گزارش عملکرد شبکه ها به اداره ارزیابی عملکرد اعلام و اقدامات قانونی لازم بر اساس آن بعمل می آید لذا از هم استانی های عزیز درخواست می گردد در صورت مشاهده هرگونه تخلف  بهداشتی در اماکن تهیه، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی مراتب را از طریق تماس با شماره پیغام گیر 1512 اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 257252
کلمات کلیدی
لینک کوتاه