اطلاعیه بهداشتی دامپزشکی کردستان درخصوص تب کریمه کنگو
اداره کل دامپزشکی کردستان در اطلاعیه ای از مصرف کنندگان فراورده های خام دامی خواست تا با رعایت نکات بهداشتی و اصولی از بیماری تب کریمه کنگو جلوگیری کنند.

اداره کل دامپزشکی کردستان در اطلاعیه ای از مصرف کنندگان فراورده های خام دامی خواست تا با رعایت نکات بهداشتی و اصولی از بیماری تب کریمه کنگو جلوگیری کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی کردستان، بر اساس این اطلاعیه ضروری است تا مصرف کنندگان از کشتار غیرمجاز دام و یا خرید گوشت فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری کنند.
دراین اطلاعیه آمده است: با توجه به اینکه تماس انسان با خون و بافت های آلوده ی دام می تواند برای انسان بیماری زا باشد لازم است گوشت و آلایش خوراکی (کبد-جگر)خریداری شده را پیش از مصرف به ترتیب حداقل به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند و علاوه بر این می بایست حتی الامکان هنگام خرد کردن گوشت و آلایش خوراکی از دستکش استفاده شود.
همچنین باید از گذاشتن کارد یا چاقو در بین لب ها در هنگام کار، خوردن، آشامیدن و سیگار کشیدن در هنگام کار و جداسازی و له کردن کنه های موجود روی بدن دام خود داری نمود.
علاوه بر این لازم است چنانچه فردی با دام سروکار دارد هنگام کار از وسایل محافظت فردی از قبیل دستکش ماسک چکمه و لباس کار مناسب و عینک استفاده و بعد از انجام کار روزانه دست ها، وسایل و البسه کار را شستشو و ضدعفونی کند، همچنین پیش از آغاز کار می بایست از عدم وجود خراش و جراحت پوستی اطمینان حاصل و از تماس غشاهای مخاطی بدن با خون و ترشحات دام کشتاری پرهیز شود و در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و یا بروز علائم بیماری سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه صورت گیرد.