ادامه طرح تشدید نظارت با حضور مدیر کل، معاونین و روسای ستادی دامپزشکی کردستان
با سرپرستی مدیر کل و حضور معاونین، روسای ستادی و کارشناسان اداره کل دامپزشکی کردستان، مراکز عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی شهرستان سنندج در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ مورد بازدید سرزده قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، با سرپرستی مدیر کل و حضور معاونین، روسای ستادی و کارشناسان اداره کل دامپزشکی کردستان، مراکز عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی شهرستان سنندج در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ مورد بازدید سرزده قرار گرفت.
در ادامه اجرای عملیات طرح تشدید نظارت ویژه ماه رمضان بر اماکن توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی کردستان با رویکرد حفظ بهداشت عمومی و تأمین فرآورده سالم جهت شهروندان عزیز، از ساعت ۱۶ لغایت ۲۱ روز چهارشنبه مورخه ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ ، با بهره گیری از ۳۰ نفر از پرسنل ستادی در قالب ۸ اکیپ نظارتی به سرپرستی دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان و حضور معاونین سلامت و توسعه، مدیریت و منابع و نیز روسای ستادی و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان از ۴۲۹ مرکز توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده های خام دامی شامل رستوران ها، اماکن تهیه غذای آماده و بیرون بر، قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای و ... شهرستان سنندج بصورت سرزده بازدید بعمل آمد که در این راستا مقدار ۲۷۷ کیلوگرم انواع فرآورده غیر قابل مصرف و فاسد کشف و ضبط گردید که برای ۱۰ مرکز عرضه، پرونده جهت ارجاع به مراکز قضایی تشکیل و تعداد ۲۳ مورد تذکر نیز به متصدیان مراکز مذکور داده شد.