• 1398/06/28 - 09:32
  • تعداد بازدید : 853
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح رتبه بندی کشتارگاه های طیور استان کردستان از ابتدای مهر 98

در روز 25 شهریور 98 جلسه هماهنگی اجرای طرح ارتقای بهداشت و کیفیت گوشت مرغ با حضور مدیران و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های طیور و رؤسای شبکه های دامپزشکی شهرستان های مربوطه در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

  به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در روز 25 شهریور 98 جلسه هماهنگی اجرای طرح ارتقای بهداشت و کیفیت گوشت مرغ با حضور مدیران و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های طیور و رؤسای شبکه های دامپزشکی شهرستان های مربوطه در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی ضمن خوشامدگویی به اعضای حاضر در جلسه به بیان اهمیت و مزایای اجرای طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در استان و همزمان با سراسر کشور پرداخت و در ادامه مدیران کشتارگاه ها و مسئولین فنی بهداشتی نظرات و پیشنهادات خود را عنوان نمودند و ابهامات و مشکلات اجرای طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید که از ابتدای مهرماه سال جاری رتبه کشتارگاه بر روی تمام محصولات کشتارگاه های صنعتی طیور استان و با نظارت مسئولین فنی بهداشتی مربوطه قید گردد.

همچنین تا زمان تجهیز و راه اندازی اولین کشتارگاه واجد شرایط رتبه A یا A+ ، سایر کشتارگاه های صنعتی طیور دارای رتبه B استان می توانند نسبت به تولید، بسته بندی و عرضه مرغ منجمد با عمر ماندگاری حداکثر 6 ماهه و صرفاً قابل توزیع در داخل استان اقدام نمایند.

گفتنی است کشتارگاه هایی که قصد راه اندازی خط اتوماتیک تخلیه اندرونه و لاشه شور اتوماتیک و کسب رتبه A و یا A+  را دارند می توانند درخواست خود را به کمیته رتبه بندی واحدهای تولید فرآورده های خام اداره کل دامپزشکی استان کردستان جهت بررسی و اعلام نظر ارسال نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 243770
کلمات کلیدی
لینک کوتاه