برگزاری کلاس آموزشی برای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام در مریوان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، به منظور ارتقای سطح بهداشت و ایمنی در کشتارگاه دام مریوان و پیشگیری از شیوع بیماریهای مشترک انسان و دام، کلاس آموزشی ویژهای با حضور سلاخان، قصابان، چوبداران و مدیر کشتارگاه برگزار شد.
دکتر عبدالرحمن رستمی، رئیس شبکه دامپزشکی مریوان در گفتگویی اظهار داشت: به مناسبت روز ملی و هفته دامپزشکی، به منظور آگاهی بخشی به گروههای در معرض خطر بیماریهای CCHF یا "تب خونریزی دهنده کریمه کنگو" و هاری کلاس آموزشی با هدف آشنایی، مقابله و راههای انتقال، کنترل و پیشگیری از این دو بیماری برای سلاخان، قصابان، چوبداران و مدیر کشتارگاه با حضور ناظر ذبح شرعی و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه دام مریوان برگزار شد.
دکتر رستمی در این خصوص افزود: در این کلاس ضمن آموزش و ارائه مباحثی همچون آشنایی و راههای پیشگیری و مقابله با بیماری تب کریمه کنگو، رعایت اصول بهداشتی و قرنطینهای قبل، حین و بعد از کشتار دام و تشریح نکات مربوط به رعایت بهداشت فردی به اهمیت بیماری هاری و راههای پیشگیری از آن با توجه افزایش تعداد سگهای پرسه زن در سطح شهر تاکید گردید.
وی در پایان خاطر نشان کرد: تعداد ۶۰ پمفلت و برشور آموزشی در رابطه با بهداشت گوشت، بیماریهای CCHF و هاری در این کلاس توزیع شد.