• 1404/02/16 - 11:33
  • تعداد بازدید : 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی با محوریت بیماری سل و بهداشت فرآورده‌های خام دامی در سقز

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، کلاس آموزشی با موضوع بیماری سل و بهداشت فرآورده‌های خام دامی، روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور نمایندگان سلامت ادارات شهرستان سقز در محل مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد. 

   در این نشست، کارشناس شبکه دامپزشکی با ارائه توضیحاتی جامع، به بررسی عوامل ایجادکننده بیماری سل، روش‌های انتقال آن و راهکارهای پیشگیری پرداخت. همچنین در بخش دوم جلسه، نکات کلیدی مرتبط با رعایت بهداشت در فرآورده‌های خام دامی تشریح شد. 

   

  • گروه خبری : سقز
  • کد خبر : 338603
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کردستان

admin ادمین پورتال کردستان

لینک کوتاه