• 1403/06/11 - 07:00
  • تعداد بازدید : 221
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اردوی جهادی شبکه دامپزشکی شهرشستان سنندج در روستای قلوزه

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سنندج ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای گرامیداشت هفته دولت، ارتقای سطح بهداشت و سلامت دام در مناطق محروم و حفظ و حراست از سرمایه‌های دامی کشور شبکه دامپزشکی شهرستان سنندج با همکاری کانون بسیج مهندسین سپاه سنندج اقدام به برگزاری اردوی جهادی در روستای قلوزه نمود.

   دکتر پویا علی‌محمدزاده افزود: در این اردوی جهادی که با هدف واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین و طیور بومی، سگ‌های صاحب‌دار، کنترل بیماری‌های دام در مناطق روستایی انجام شد، کارشناسان شبکه دامپزشکی، خدمات زیر را به دامداران ارائه نمودند:

- واکسیناسیون تب برفکی دام سبک: ۵۳۸ راس
- واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین: ۵ راس
- واکسیناسیون هاری: ۳ قلاده
- قرص ضد انگل گوشتخواران: 11عدد
- واکسیناسیون نیوکاسل طیور بومی: ۱۰۷ قطعه مرغ و خروس

   وی در پایان گفت: هدف از برگزاری اردوی جهادی دامپزشکی علاوه بر گرامیداشت هفته دولت ارائه خدمت بیشتر به دامداران مناطق روستایی و کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، تامین فرآورده‌های سالم و در نهایت افزایش تولید است که در طول سال به مناسبت‌های مختلف ملی مذهبی برگزار می‌شود.

  • گروه خبری : سنندج
  • کد خبر : 324556
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کردستان

admin ادمین پورتال کردستان

تصاویر

لینک کوتاه