• 1402/12/21 - 13:12
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز در شهرستان سقز

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سقز ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به افزایش میزان مصرف فرآورده‌های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی، به منظور تامین فرآورده سالم و همچنین اهمیت ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی با منشاء دامی در ایام مبارک ماه رمضان و نوروز، تشدید نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از نوزدهم اسفندماه سال 1402 لغایت بیست و دوم فروردین‌ماه 1403 اجرا می‌گردد.

   دکتر بحری در ادامه افزود: در زمان اجرای این طرح با برنامه‌ریزی‌های انجام شده کارشناسان نظارت بهداشتی در قالب اکیپ‌های ثابت و سیار در دو شیفت صبح و عصر در تمام ایام تعطیل و غیر تعطیل کار نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌ها، کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز عرضه، رستوران‌ها و... را بر عهده دارند.

   وی تصریح کرد: دامپزشکی در راستای وظایف بهداشتی خود، وظیفه نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تولید تا سفره مصرف را بر عهده دارد و با هر گونه فعالیت غیر بهداشتی با منشاء دامی برخورد خواهد نمود.

   دکتر بحری در پایان از شهروندان درخواست کرد محصولات و فرآورده‌های خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت برخورد با هر گونه تخلف بهداشتی موضوع را به اداره دامپزشکی شهرستان سقز با شماره تماس: 36222605 و یا سامانه پیغام‌گیر: 1512  دامپزشکی اطلاع داده تا کارشناسان دامپزشکی پیگیری و اقدام نمایند.

  • گروه خبری : سقز
  • کد خبر : 316304
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کردستان

admin ادمین پورتال کردستان

لینک کوتاه