پلمب شش مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی در مریوان به دلیل تخلفات بهداشتی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در راستای ارتقای سطح بهداشت و سلامت شهروندان مریوانی، شش مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی و تخلفات مرتبط، با حکم دادستان و همکاری اداره اماکن پلمب شدند.
دکتر رستمی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مریوان، در گفتگویی اظهار داشت: در پی بازرسیهای مستمر کارشناسان شبکه دامپزشکی و کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان، تخلفاتی از قبیل عدم رعایت اصول بهداشتی در نگهداری و عرضه محصولات، عدم وجود مجوزهای لازم و... در این مراکز مشاهده گردید که پس از ارائه تذکرات لازم و عدم رفع مشکل از سوی متصدیان واحدهای مذکور، نهایتا منجر به صدور حکم پلمب این مراکز گردید.
وی افزود: حفظ سلامت شهروندان و تامین امنیت غذایی از مهمترین وظایف شبکه دامپزشکی است و ما با هرگونه سهلانگاری در این زمینه به شدت برخورد خواهیم کرد. شهروندان عزیز میتوانند با اطمینان خاطر، فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
دکتر رستمی در پایان به شهروندان توصیه کرد که هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا، کد بهداشتی دامپزشکی و مهر بهداشتی روی لاشههای گوشت قرمز توجه کنند.