برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت فرآوردههای خام دامی در قروه

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در روز دوشنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ دوره آموزشی ترویجی با موضوع بهداشت فرآوردههای خام دامی در محل کارگاه شرکت معدن طلای زرکوه برگزار گردید.
هدف از برگزاری این دوره آشنایی با نحوه نگهداری و مصرف فرآوردههای خام دامی و رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط به منظور ارتقاء سطح بهداشت و سلامت و امنیت غذایی مصرف کنندگان بود.
شایان ذکر است شرکت معدنی زرکوه، با بیش از ۱۰۰۰ نفر پرسنل، یکی از بزرگترین معادن استان محسوب میشود و سردخانه و آشپزخانه آن تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارد.