12 ماه حبس، جریمه مرغدار متخلف در دیواندره
مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت متصدی یک واحد مرغداری به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی از طریق جوجه ریزی غیر مجاز در شهرستان دیواندره به تحمل حبس محکوم شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت متصدی یک واحد مرغداری به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی از طریق جوجه ریزی غیر مجاز در شهرستان دیواندره به تحمل حبس محکوم شد.
دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان افزود این فرد که برای بار دوم اقدام به جوجه ریزی غیر مجاز نموده بود با اعمال سابقه کیفری به یک سال حبس تعزیری محکوم گردید.
ورمقانی ادامه داد در راستای کنترل کیفی بهداشتی طیور و فرآورده های خام دامی از مرحله تولید تا توزیع و اعمال ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و امنیت زیستی در محیط های زندگی و پیشگیری بیماری های واگیر و غیر واگیر و کاهش خطر بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام نظیر آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و حفظ سلامت مصرف کنندگان در زمینه بهداشت عمومی در سال گذشته تعداد 52 واحد مرغداری غیر مجاز به مراجع قضایی معرفی که 21 واحد از آنها با حکم دادسرا تا زمان اخذ مجوزهای لازم پلمب گردید.
مدیر کل دامپزشکی کردستان اظهار داشت اخذ مجوز جوجه ریزی از اداره دامپزشکی برای جوجه ریزی در واحدهای مرغداری الزامی است و متصدیان واحدهای مرغداری که اقدام به جوجه ریزی غیر مجاز می کنند با دستور قضایی تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند.