• 1400/04/27 - 07:46
  • تعداد بازدید : 153
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عرضه گوشت حاصل از کشتار غیر مجاز دام موجب دستور مقام قضایی برای پلمب دو واحد قصابی در سنندج شد

معاون سلامت دامپزشکی کردستان روز شنبه 26 تیر 1400 از پلمب دو واحد قصابی در حاشیه سنندج به علت کشتار غیر مجاز دام، خارج از کشتارگاه و عرضه آن با دستور قضایی خبر داد.

                     به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، معاون سلامت دامپزشکی کردستان از پلمب دو واحد قصابی در حاشیه سنندج به علت کشتار غیر مجاز دام خارج از کشتارگاه و عرضه آن، با دستور قضایی خبر داد.
دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان اظهار داشت کارشناسان ستادی بهداشت عمومی در بازرسی از تعدادی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان سنندج و در بازدید از 2 واحد قصابی، مقادیری گوشت حاصل از کشتار غیر مجاز دام خارج از چرخه کشتارگاه را کشف و ضبط نموده بودند که پس از ارجاع پرونده تخلف این دو واحد به مراجع قضایی، در روز 24 تیر 1400 با دستور مقام قضایی در حضور نماینده اداره اماکن نیروی انتظامی شهرستان، نسبت به پلمب این دو واحد تا اطلاع ثانوی اقدام شد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان از شهروندان درخواست نمود گوشت قرمز مورد نیاز خود را صرفاً از مراکز معتبر و مورد تائید دامپزشکی تهیه نموده و در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک در این زمینه، از طریق تماس با شماره پیغام گیر 1512 اداره کل دامپزشکی استان کردستان اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 275647
کلمات کلیدی

تصاویر

لینک کوتاه