با دستور مقام قضایی، یک واحد مرغ فروشی در سنندج پلمپ شد
معاون سلامت دامپزشکی کردستان از پلمپ یک واحد مرغ فروشی بعلت تخلفات بهداشتی در مورخه 23 شهریور 1401 در سنندج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، معاون سلامت دامپزشکی کردستان از پلمپ یک واحد مرغ فروشی بعلت تخلفات بهداشتی در مورخه 23 شهریور 1401 در سنندج خبر داد.
دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان اظهار داشت بازرسان بهداشت عمومی دامپزشکی در نظارت های مستمر و منظم خود بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان سنندج، یک واحد مرغ فروشی را به علت تکرار تخلفات بهداشتی تذکر داده شده که با سلامت شهروندان مرتبط می باشد را به مراجع قضایی معرفی نمودند.
وی ادامه داد مقام قضایی نیز به واسطه تهدید آشکار علیه بهداشت عمومی و همچنین تکرار تخلفات بهداشتی با عنایت به اینکه در گذشته نیز بواسطه رعایت نکردن موازین بهداشتی، پلمپ شده بود را برای بار دوم دستور پلمپ واحد یاد شده را صادر نمود که در حضور نمایندگان اداره اماکن و واحد حقوقی اداره کل در روز چهارشنبه مورخه 23 شهریور ماه سال جاری تا اطلاع ثانوی پلمپ شد.
مخدوم از شهروندان عزیز درخواست نمود موارد مشکوک بهداشتی در رابطه با فرآورده های خام دامی را از طریق سامانه پیغام گیر شبانه روزی 1512 اداره کل دامپزشکی استان کردستان اطلاع رسانی نمایند.