بازرسی 217 مرکز عرضه فرآورده خام دامی سنندج در بازدید سرزده بازرسان ستادی بهداشتی دامپزشکی
معاون توسعه دامپزشکی کردستان از بازدید سرزده اکیپ های بهداشت عمومی ستادی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان سنندج در مورخه 27 مرداد 1401 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، معاون توسعه دامپزشکی کردستان از بازدید سرزده اکیپ های بهداشت عمومی ستادی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان سنندج در مورخه 27 مرداد 1401 خبر داد.
مهندس مصطفی رهبر معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی اداره کل دامپزشکی بیان نمود به منظور نظارت و اطمینان از سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی عرضه شده در مراکز عرضه، تعداد 30 نفر از بازرسان بهداشت عمومی این اداره کل به سرپرستی دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان در قالب 5 اکیپ، از ظهر تا آخر وقت روز پنج شنبه 27 مرداد ماه سال جاری، تعداد 217 مرکز عرضه شامل فروشگاه های زنجیره ای، رستوران ها و کبابی ها، غذاخوری های بین راهی، جگرکی، مرغ فروشی و قصابی ها را مورد بازدید سرزده قرار دادند و مقدار 151 کیلو گرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف را کشف و ضبط نمودند.
وی افزود در همین خصوص تعداد 8 صورتجلسه ضبط فرآورده های خام دامی فاسد تنظیم و به مراجع قضایی ارجاع گردید و به 37 مرکز عرضه نیز راهکار بهداشتی ارائه شد.