با گذشت 3 هفته از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه رمضان انجام گرفت
9250 مورد بازدید بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در کردستان
مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت از زمان اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان تا تاریخ 24 اردیبهشت 99 بیش از 9250 مورد بازدید از مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دام و طیور انجام گرفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت از زمان اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان تا تاریخ 24 اردیبهشت 99 بیش از 9250 مورد بازدید از مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دام و طیور انجام گرفته است.
دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان افزود از روز شنبه 6 اردیبهشت ماه سال جاری، زمان آغاز طرح ضیاف ویژه ماه مبارک رمضان، این اداره کل با برنامه ریزی منظم و دقیق و با بهره گیری از توان 74 نفر از کارشناسان دامپزشکی استان در قالب 32 اکیپ عملیاتی در دو نوبت صبح و عصر، نظارت بر مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دام و طیور را تشدید نموده و در مدت سه هفته از اجرای طرح یاد شده، بیش از 9250 مورد بازدید از مراکز مختلف شامل رستوران ها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابی ها، مرغ فروشی ها، ماهی فروشی ها، فروشگاه های زنجیره ای و مراکز قطعه بندی و بسته بندی فرآورده های خام دام و طیور انجام گردیده که بالغ بر 4420 کیلو گرم انواع فرآورده های خام دام و طیور فاسد و غیر قابل مصرف کشف و ضبط گردیده که پس از هماهنگی های قانونی نسبت به معدوم سازی بهداشتی آن اقدام شده است.
وی ادامه داد همچنین در زمان یاد شده تعداد 95 صورتجلسه ضبط فرآورده های غیر قابل مصرف تنظیم و به مراجع قضایی و تعزیرات ارجاع گردیده که تعداد 3 مورد از آنها به پلمب مرکز عرضه منجر شده است.
دکتر ورمقانی به هم استانی های عزیز اطمینان خاطر داد که نیروهای این اداره کل با تمام توان برای تامین آسایش و امنیت بهداشتی و سلامت فرآورده های خام و طیور مورد استفاده آنان بصورت شبانه روزی تلاش نموده و از هیچ خدمتی برای این هدف مهم دریغ نمی نمایند.