• 1399/02/06 - 13:37
  • تعداد بازدید : 203
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در کردستان آغاز شد

در روز شنبه 6 اردیبهشت ماه 99 معاون سلامت دامپزشکی کردستان در مصاحبه تلویزیونی با مرکز صدا و سیمای استان گفت طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه رمضان از امروز در سراسر استان کردستان آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در روز شنبه 6 اردیبهشت ماه 99 معاون سلامت دامپزشکی کردستان در مصاحبه تلویزیونی با مرکز صدا و سیمای استان گفت طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه رمضان از امروز در سراسر استان کردستان آغاز می شود.

دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و همچنین آرزوی قبولی طاعات و عبادات هم استانی های مومن و شریف بیان داشت طرح تشدید نظارت بهداشتی برمراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از امروز ششم اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با حلول ماه مبارک رمضان در سراسر استان آغاز گردیده و 74 نفر از نیروهای دامپزشکی کردستان در قالب 22 اکیپ از شهرستان ها و 10 اکیپ از بازرسان ستادی در دو نوبت صبح و بعدازظهر از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، فروشگاه های زنجیره ای، رستوران ها، اماکن تهیه غذای آماده و کشتارگاه های دام و طیور نظارت می نمایند.

مخدوم با اشاره به اینکه شهروندان عزیز کردستانی فرآورده های خام دام و طیور مورد نیاز سبد خانوار خود را حتماً از مراکز معتبر تهیه نموده و در زمان خرید به تاریخ تولید و انقضاء فرآورده و داشتن مجوز و مهر دامپزشکی دقت و توجه فرمایند افزود با توجه به شیوع ویروس کرونا از شهروندان و متصدیان مراکز عرضه بصورت جدی درخواست می گردد از قطعه بندی، خورد کردن مرغ و طعم دار کردن آن در مراکز عرضه خودداری نمایند چرا که نیروهای دامپزشکی در راستای حفظ و صیانت از سلامت مردم نسبت به برخورد و ضبط آن اقدام خواهند نمود.

وی در پایان ادامه داد مردم در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک در نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه پیغام گیر شبانه روزی  1512  و یا تماس با تلفن های شبکه دامپزشکی شهرستان ها اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251399
کلمات کلیدی
لینک کوتاه