کارگاههای قنادی تحت نظارت کامل دامپزشکی مریوان قرار دارند
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مریوان با اعلام این خبر اظهار داشت: باتوجه به اینکه یکی از مواد اولیه مهم و اصلی در صنعت قنادی و شیرینیپزی تخممرغ بوده و این محصول جزو فرآوردههای خام دامی محسوب میشود؛ سازمان دامپزشکی کشور مؤظف و مکلف است از مرحله تولید تا مصرف آن را رصد و نظارت نماید.
دکتر کیوان نوری در ادامه افزود: بازدیدهای مستمر و سرزده بازرسان اداره دامپزشکی از کارگاههای قنادی، امکان مصرف تخممرغ بیکیفیت و تاریخگذشته را به صفر رسانده و چنانچه واحدی در این زمینه دچار تخلف گردد، بلافاصله با عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی به مراجع قضایی و تعزیراتی معرفی خواهد شد.
نوری در خاتمه شهروندان را بازوی اصلی تأمین بهداشت عمومی دانست و از آنها درخواست کرد؛ مشاهده هر نوع تخلف بهداشتی درخصوص فرآوردههای خام دامی را به سامانه پیغامگیر ۱۵۱۲ گزارش نمایند.