• 1400/01/29 - 14:22
  • تعداد بازدید : 202
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

محموله بدون مجوز 750 قطعه ای مرغ در سقز کشف و برای کشتار و توزیع به نرخ دولتی اقدام شد

رئیس شبکه دامپزشکی سقز از توقیف یک محموله مرغ بدون مجوز بهداشتی قرنطینه ای توسط بازرسان بهداشتی در تاریخ 29 فروردین 1400 در شهرستان سقز خبر داد.

     به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، رئیس شبکه دامپزشکی سقز از توقیف یک محموله مرغ بدون مجوز بهداشتی قرنطینه ای توسط بازرسان بهداشتی در تاریخ 29 فروردین 1400 در شهرستان سقز خبر داد.

دکتر علی باباییان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سقز اظهار داشت با توجه به اطلاع رسانی گسترده دامپزشکی مبنی بر اینکه حمل دام و فرآورده خام دام و طیور می بایستی با مجوز بهداشتی قرنطینه‌ای از دامپزشکی مبدا انجام شود است لذا در مورخه 29 فروردین سال جاری و با اعلام اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیروی انتظامی و پاسگاه انتظامی آدینان مبنی بر توقیف خودرو حامل 750 قطعه مرغ  بدون گواهی بهداشتی قرنطینه ای، مامورین شبکه دامپزشکی سقز به محل مراجعه نموده و پس از بررسی های انجام شده به علت نداشتن مجوز حمل قرنطینه ای محموله یاد شده توقیف گردید.

 بابائیان افزود بر این اساس  هم اندیشی و هماهنگی با حضور نمایندگان دامپزشکی، مبارزه با قاچاق کالای نیروی انتظامی با معاون دادستان، ریاست اداره صمت و کشتارگاه طیور شهرستان بانه به عمل آمد  و با دستور قضایی محموله به کشتارگاه مذکور انتقال تا نسبت به کشتار آن و عرضه با نرخ مصوب دولتی در بازار سقز اقدام شد.

  • گروه خبری : سقز
  • کد خبر : 273193
کلمات کلیدی
لینک کوتاه