دیدار رئیس و کارکنان شبکه دامپزشکی سنندج و رئیس شورای نظام دامپزشکی استان با فرماندار سنندج به مناسبت روز ملی دامپزشکی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در ابتدای این دیدار سرپرست شبکه دامپزشکی سنندج از حمایتها و توجه ویژه فرماندار و معاونین ایشان به اقدامات شبکه دامپزشکی قدردانی نمود.
در ادامه دکتر علیمحمدزاده وظایف سازمان دامپزشکی را حفظ و حراست سرمایههای دامی، پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام، پیگیری از شیوع بیماریهای دام، طیور و آبزیان، نظارت بر تامین سلامت فرآورده های خام دامی، نظارت بر تامین و توزیع دارو و واکسن و نهادهها عنوان کرد و سپس گزارشی از اقدامات شبکه دامپزشکی در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ در حوزههای پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دام و طیور، واکسیناسیون رایگان، نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، دارو درمان، قرنطینه، طیور و آبزیان را ارائه نمود، همچنین آمار و اطلاعات تعداد شاغلین و مراکز فعال بخش خصوصی نیز ارائه گردید.
دکتر پویا علیمحمدزاده در پایان در خصوص اختصاص اعتبار لازم به طرحهای دولتی علی الخصوص پیشگیری از بیماری های دامی، کمبود نیرو در بخش دولتی و لزوم اختصاص ظرفیت استخدامی، وضعیت ساختمان شبکه و لزوم تعمیر و نوسازی و یا احداث ساختمان جدید برای شبکه دامپزشکی، لزوم همکاری حداکثری بخشداران، دهیاران و شوراها و اطلاعرسانی مناسب به دامداران جهت اجرای طرحهای واکسیناسیون و همکاری با اکیپهای دامپزشکی، پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دام و طیور؛ موارد لازم را مطرح نمود.
در این دیدار همچنین دکتر کریمیان رئیس نظام دامپزشکی استان به بیان شرح وظایف نظام دامپزشکی استان در حوزه ماده ۲ قانون افزایش بهرهوری و ماده ۵ قانون نظام جامع دامپروری پراخت و اطلاعاتی را در خصوص اقدامات انجام شده و خدمات به همکاران بخش خصوصی و بهرهبرداران ارائه نمود. سپس به بیان مسائل و مشکلات شاغلین در بخش خصوصی در رابطه با مالیات پرداخت.
پس از استماع موارد مطرح شده در این دیدار فرماندار شهرستان سنندج تلاش مجموعه دامپزشکی در حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم را ستود و از تلاشها و زحمات مجموعه مدیران و کارکنان شبکه دامپزشکی در حفظ سلامت و امنیت غدایی جامعه قدردانی کرد.
ایشان در ادامه امنیت غدایی و حفظ سلامت عمومی مردم را یکی از مهمترین وظایف حاکمیت عنوان کردند و اظهار داشتند: در این راستا نقش مجموعه دامپزشکی از اهمیت فراوانی برخوردار است.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته توجه ویژهای از لحاظ اعتباری به دامپزشکی صورت گرفته است، گفت: در سال ۱۴۰۰ تنها ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای دامپزشکی شهرستان سنندج مصوب شده بود که این رقم با ۱۵۰ درصد رشد، امسال به دو و نیم میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.
عسکری تصریح کرد: مجموع اعتبارات شهرستانی در سالجاری ۳۵ درصد رشد داشت اما به دلیل اهمیت موضوعات و مسئولیتهای دامپزشکی به این مجموعه توجه خاص صورت گرفت.
فرماندار سنندج همچنین برقراری ارتباط مستمر و مداوم شبکه دامپزشکی با بخشداران و دهیاران را در راستای پیشبرد اهداف و برنامهها را مهم ارزیابی کرد و افزود: اگر مردم با دامپزشکی همراهی داشته باشند اهداف و برنامهها به سهولت قابل تحقق خواهد بود، ایشان وعده پیگیریهای لازم را جهت رفع مشکلات مالیاتی از طریق برگزاری جلسه با اداره مالیات را دادند.
در پایان فرماندار سنندج از اقدامات و عملکرد مجموعه شبکه دامپزشکی در تامین امنیت غذایی شهروندان و سایر وظایف محوله و ارسال به موقع و دقیق گزارشات قدردانی نمودند.