• 1402/04/16 - 20:42
  • تعداد بازدید : 426
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز فرایند لیبل زنی گوشت در کشتارگاه دام دیواندره

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان،  رئیس شبکه دامپزشکی دیواندره از آغاز لیبل زنی گوشت در کشتارگاه سنتی دام دیواندره خبر داد.

   دکتر پویا علی‌محمدزاده اظهار داشت: در راستای تامین سلامت و بهداشت عمومی جامعه و نظارت بر تاریخ تولید و انقضاء لاشه‌های استحصالی از کشتار دام، در کشتارگاه سنتی دیواندره برای تامین حقوق مصرف کنندگان با پیگیری‌های فراوان و تعامل و مشارکت شهرداری دیواندره به مناسبت روز شهرداری لیبل زنی گوشت قرمز در دیواندره انجام شد و کشتارگاه سنتی دام دیواندره در بین سایر شهرستان‌هایی که کشتارگاه دام سنتی دارند اولین شهرستانی است که لیبل زنی را اغاز کرده است.

   دکتر علی‌محمدزاده خاطر نشان کرد: از مزایای لیبل زنی، مشخص بودن تاریخ تولید و انقضاء و مشخص نمودن گوشت دام نر و ماده است که دارای تفاوت قیمتی بوده و قصابی‌ها نمی توانند گوشت دام نر و ماده را به یک قیمت به مردم بفروش برسانند.

     وی در پایان گفت: هزینه کرد شهرداری برای این امر ۲۵ میلیون تومان بوده و از این به بعد مردم با اطمینان خاطر بیشتری می‌توانند گوشت را از قصابی‌های مجاز سطح‌ شهر خریداری کنند.

  • گروه خبری : دیواندره
  • کد خبر : 304511
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کردستان

admin ادمین پورتال کردستان

تصاویر

لینک کوتاه