• 1401/07/10 - 14:22
  • تعداد بازدید : 161
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در 6 ماهه اول سال 1401

نظارت بهداشتی بر کشتار بیش از 12 میلیون قطعه مرغ در کردستان

معاون سلامت دامپزشکی کردستان در مورخه 10 مهر 1401 گفت در 6 ماهه اول سال 1401 در استان کردستان بالغ بر 24 هزار تن گوشت مرغ استحصال و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، معاون سلامت دامپزشکی کردستان در مورخه 10 مهر 1401 گفت در 6 ماهه اول سال 1401 در استان کردستان بالغ بر 24 هزار تن گوشت مرغ استحصال و روانه بازار مصرف شده است.

دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان اظهار داشت با توجه به اهمیت و ضرورت نظارت های بهداشتی، اداره کل دامپزشکی استان کردستان بنا به سیاست های سازمان متبوع مبنی بر حفظ سلامت مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی، بر اساس دستورالعمل های جاری، کارشناسانی را به صورت مقیم در کشتارگاه های دام و طیور به کار گرفته که تمامی مراحل قبل، حین و بعد از کشتار را نظارت مستقل نموده تا محصول خروجی با استاندارد های بهداشتی سازمان دامپزشکی کاملاً منطبق باشد.

مخدوم افزود این دیدگاه و عملکرد ناشی از آن موجب تولید و استحصال فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی در استان کردستان شده، به گونه ای که در 6 ماهه اول سال جاری در 7 کشتارگاه طیور استان، تعداد 12 میلیون و 687 هزار و 601 قطعه مرغ با نظارت مسئولین بهداشتی مقیم و بازرسان بهداشتی دامپزشکی کشتار گردیده و پس از حذف تعداد 200 هزار و 998 قطعه به وزن 355 هزار و 554 کیلو گرم به دلایل عفونی و غیر قابل مصرف بودن، مقدار 24 میلیون و 82 هزار و 372 کیلو گرم مرغ سالم و بهداشتی برای استفاده مردم عزیز روانه بازار مصرف شده است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 290830
کلمات کلیدی

تصاویر

لینک کوتاه