• 1397/06/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 89
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ضبط و امحای 562 کیلو گرم فرآورده خام دام و طیور فاسد تنها در دو روز در کردستان

معاون سلامت دامپزشکی کردستان گفت ظرف روزهای 3 و 4 شهریور 97 در سطح استان و توسط بازرسان و کارشناسان دامپزشکی مقدار بیش از 562 کیلو گرم انواع فرآورده های خام دام و طیور غیر قابل مصرف کشف و ضبط گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، معاون سلامت دامپزشکی کردستان گفت ظرف روزهای 3 و 4 شهریور  97 در سطح استان و توسط بازرسان و کارشناسان دامپزشکی مقدار بیش از 562 کیلو گرم انواع فرآورده های خام دام و طیور غیر قابل مصرف کشف و ضبط گردید.



دکتر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان افزود در ادامه طرح تشدید  نظارت بر اماکن تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده خام دام و طیور استان با رویکرد حفظ بهداشت عمومی و تأمین غذای سالم، یک گروه 3 نفره از بازرسان اداره بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی کردستان به همراه بازرسان شبکه دامپزشکی مریوان در بازرسی از 104 مرکز عرضه و نگهداری فرآورده های خام دام و طیور موفق به کشف و ضبط مقدار 266 کیلو گرم انواع فرآورده و آلایش خام دام و طیور غیر قابل مصرف گردیدند.     



گفتنی است یک دوره بازآموزی و توجیهی در خصوص نحوه بازدید و بازرسی از کشتارگاه های دام و طیور و همچنین مراکز عرضه توسط کارشناسان اعزامی برای کارکنان شبکه دامپزشکی شهرستان مریوان برگزار گردید.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 56602
کلمات کلیدی
لینک کوتاه