در هفته اول طرح تشدید نظارت تعداد 3412 مرکز عرضه فرآورده خام دامی مورد بازدید بازرسان دامپزشکی کردستان قرار گرفت
در مورخه 23 اسفند 1400 معاون سلامت دامپزشکی کردستان گزارش هفته اول طرح تشدید نظارت بر مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی استان کردستان را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در مورخه 23 اسفند 1400 معاون سلامت دامپزشکی کردستان گزارش هفته اول طرح تشدید نظارت بر مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی استان کردستان را اعلام کرد.
دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان افزود در ادامه طرح تشدید نظارت بر مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی اکیپ های این اداره کل در سراسر استان در هفته اول این طرح، تعداد 3412 مرکز را مورد بازدید قرار دادند و مقدار 1104 کیلو گرم فرآورده های غیر قابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته را کشف و ضبط نموده و برای 15 مرکز عرضه نیز صورتجلسه فرآورده ضبطی جهت ارائه به مراجع قضایی تنظیم نمودند.
مخدوم ادامه داد همچنین در کشتارگاه های دام و طیور استان که مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در آن حضور فعال و موثری دارند در طول هفته اول طرح، مقدار 15 هزار و 334 کیلو گرم فرآورده غیر قابل مصرف، بیمار و عفونی ضبط و از ورود آن به بازار مصرف جلوگیری شد.