• 1397/03/05 - 12:00
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر اماکن دامی توسط پرسنل دامپزشکی کردستان اتفاق افتاد

جلوگیری از ورود 2662 کیلو گرم فراورده خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف بر سفره افطار شهروندان کردستان

در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارتی دامپزشکی کردستان مقدار 2662 کیلو گرم انواع فراورده خام دامی غیر قابل مصرف جمع آوری و امحاء گردید.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارتی دامپزشکی کردستان مقدار 2662 کیلو گرم انواع فراورده خام دامی غیر قابل مصرف جمع آوری و امحاء گردید.



دکتر مخدوم رئیس معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان گفت؛ طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در سطح استان و با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ماه مبارک رمضان  و در راستای نظارت مستمر بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه، تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی از ابتدای ماه رمضان اجرا گردیده و تنها در هفته اول قریب به2670 کیلو گرم انواع فراورده های خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف در بازدید از 2416 واحد تهیه، تولید، نگهداری و عرضه توسط 20 اکیپ نظارتی در سطح استان ضبط و امحاء گردید.



وی از شهروندان محترم استان درخواست نمود از اماکن دارای مجوز بهداشتی و فراورده هایی که بوسیله لیبل و مهر دامپزشکی  تایید گردیده تهیه و مصرف نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را از طریق سامانه پیغام گیر 1512 اداره کل دامپزشکی و یا از طریق شبکه های دامپزشکی شهرستان ها اطلاع رسانی نمایند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 56487
کلمات کلیدی
لینک کوتاه