• 1400/02/27 - 14:18
  • تعداد بازدید : 435
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در اجرای موفقیت آمیز طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه رمضان محقق شد

بیش از 10 هزار مورد بازدید از مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در کردستان

مدیر کل دامپزشکی استان کردستان روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 از انجام 10 هزار و 448 مورد بازدید از مراکز عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی در طول ماه مبارک رمضان در استان کردستان خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، مدیر کل دامپزشکی استان کردستان روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 از انجام 10 هزار و 448 مورد بازدید از مراکز عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی در طول ماه مبارک رمضان در استان کردستان خبر داد.
 دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان اظهار داشت در راستای مسئولیت ها و وظایف محوله و با هدف اطمینان دهی به مردم شریف استان کردستان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان با حضور 64 نفر در روز از کارشناسان دامپزشکی در قالب 11 اکیپ ثابت و 25 اکیپ سیار در دو شیفت صبح و بعدازظهر در سراسر استان اجرا شد.
دکتر ورمقانی افزود دامپزشکی کردستان بصورت مداوم و مستمر بر مراکز مرتبط با فرآورده های خام دامی نظارت دارد اما در ماه مبارک رمضان با افزایش نیاز مردم، عرضه فرآورده های خام دامی نیز افزایش می یابد و لذا برای دسترسی سهل و با اطمینان هم استانی های عزیز به فرآورده سالم و بهداشتی، نظارت های بهداشتی دامپزشکی نیز تشدید می یابد.
وی ادامه داد در اجرای طرح تشدید که از تاریخ 25 فروردین لغایت 25 اردیبهشت ماه سال جاری انجام گردید، تعداد 10 هزار و 448 مورد بازدید انجام شد و مقدار 6909  کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف ضبط و به دستور مقام قضایی معدوم و پرونده  146 مرکز  به مراجع قضایی و  تعزیراتی ارجاع داده شده است.
دکتر ورمقانی افزود در طول مدت زمان اجرای طرح در کشتارگاه های دام و طیور استان مقدار 56 هزار و 284 کیلو گرم  فرآورده غیر قابل مصرف شناسایی، ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.
مدیر کل دامپزشکی استان کردستان با توجه به خطر انتقال بیماری های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی از مردم خواست از خرید گوشت قرمز حاصل از کشتار غیر مجاز و فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، مرغ زنده، گوشت چرخ کرده،تخم مرغ فاقد تاریخ تولید و انقضا و گوشت مرغی که در حضور مشتری تهیه و پاک نشده باشد خودداری نمایند و در هنگام خرید به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند و در صورت مشاهده هر مورد مشکوک در این زمینه، مراتب را از طریق شبکه های دامپزشکی و یا تماس با سامانه پیغام گیر  1512 اداره کل دامپزشکی کردستان گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 273939
کلمات کلیدی

تصاویر

لینک کوتاه