در طرح ضیافت ویژه ماه رمضان توسط نیروهای دامپزشکی کردستان انجام شد
بیش از 12 هزار و 132 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی
روز شنبه 18 خرداد 98 معاون سلامت دامپزشکی استان کردستان گفت عملیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در سراسر استان با موفقیت به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، روز شنبه 18 خرداد 98 معاون سلامت دامپزشکی استان کردستان گفت عملیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در سراسر استان با موفقیت به پایان رسید.
دکتر ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان افزود طرح تشدید نظارت بر تمامی مراکز تولید، نگهداری، عرضه و فروش فرآورده های خام دامی همزمان در سراسر استان و با استفاده از تمام توان نیروهای دولتی در قالب 25 اکیپ بازرسی از شهرستان ها و همچنین 9 اکیپ نظارتی بر عملکرد بازرسان بهداشتی از اداره کل با هدف تامین فرآورده های خام دامی بهداشتی، سالم و با کیفیت برای شهروندان بصورت شبانه روزی و با موفقیت اجرا شد؛
مخدوم ادامه داد در طول ماه مبارک رمضان بالغ بر 2500 تن گوشت سفید و بیش از 300 تن گوشت قرمز در سطح کشتارگاه های دام و طیور استان استحصال و روانه بازار مصرف گردیده که 35 تن از این مقدار غیر قابل مصرف و ضبط شده، همچنین با تلاش شبانه روزی بازرسان بهداشتی 12 هزار و 132 مورد بازدید از مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی، رستوران ها، اماکن تهیه غذای آماده، قصابی و ... در سطح شهرستان های استان انجام گرفته که منجر به ضبط و معدوم سازی 6 تن فرآورده غیر قابل مصرف گردیده که در صورت عدم نظارت بازرسان بهداشتی دامپزشکی، مصرف این حجم از فرآورده های غیر بهداشتی موجب ایجاد معضلات و مشکلات بهداشتی عدیده می گردید.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی از هم استانی های عزیز درخواست نمود موارد مشکوک بهداشتی فرآورده های خام دامی را از طریق سامانه پیغام گیر 1512 اداره کل دامپزشکی کردستان اطلاع رسانی نمایند.