• 1403/05/23 - 12:05
  • تعداد بازدید : 229
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی بازرسی گوشت در سنندج

   به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی کارشناسان بهداشت و بازرسی گوشت، دوره آموزشی تخصصی بازرسی گوشت در کشتارگاه‌های دام با حضور ۵۰ نفر از کارشناسان مرکز بهداشت سنندج برگزار شد.

   این دوره یک‌روزه به همت شبکه دامپزشکی سنندج و با تدریس سید مبین نقشبندی، کارشناس خبره بهداشت و بازرسی شبکه دامپزشکی سنندج، برگزار گردید.

   دکتر پویا علی‌محمدزاده، رئیس شبکه دامپزشکی سنندج، در این خصوص گفت: هدف اصلی از برگزاری این دوره، آشنایی هرچه بیشتر کارشناسان با اصول بازرسی سیستماتیک گوشت، بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، و به‌روزرسانی اطلاعات علمی آنها در زمینه بازرسی گوشت است.

   وی افزود: با توجه به اهمیت سلامت عمومی و نقش حیاتی بازرسی گوشت در پیشگیری از انتقال بیماری‌ها از دام به انسان، برگزاری این دوره آموزشی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

   در این دوره آموزشی، مباحثی همچون نحوه قضاوت لاشه‌های مشکوک، بیماری‌های مهم باکتریایی، ویروسی و انگلی دامی، و نحوه قضاوت بازرس کشتارگاه پیش از کشتار دام‌های مبتلا به این بیماری‌ها به طور مفصل مورد بررسی قرار گرفت.

   شرکت‌کنندگان در این دوره ضمن ابراز رضایت از برگزاری این دوره آموزشی، به طرح سوالات و ابهامات خود پرداختند.

   لازم به ذکر است که برگزاری چنین دوره‌های آموزشی تخصصی، گامی مهم در جهت ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه و تضمین سلامت فرآورده‌های گوشتی محسوب می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 323742
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کردستان

admin ادمین پورتال کردستان

تصاویر

لینک کوتاه