توسط اکیپ های بازرسی ثابت و سیار و مستقر در کشتارگاه های دام
بازرسی بهداشتی 182 راس دام قربانی روزهای تاسوعا و عاشورا در کردستان
روز یک شنبه 31 مرداد 1400 معاون سلامت دامپزشکی کردستان از بازرسی بهداشتی 182 راس دام قربانی مردم کردستان در تاسوعا و عاشورای 1400 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، روز یک شنبه 31 مرداد 1400 معاون سلامت دامپزشکی کردستان از بازرسی بهداشتی 182 راس دام قربانی مردم کردستان در تاسوعا و عاشورای 1400 خبر داد.
دکتر ناصر مخدوم معاون اداره کل دامپزشکی استان کردستان اظهار داشت در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت امام حسین (ع)، اداره کل دامپزشکی استان کردستان مطابق سال های قبل در راستای وظایف محوله و مسئولیت های خود در رابطه با نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی و به منظور اطمینان از سلامت گوشت دام های قربانی، نسبت به بازرسی بهداشتی از182 راس دام قربانی و لاشه های آنها با رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام نمود، که بر همین اساس مقدار 327 کیلو گرم فرآورده غیر قابل مصرف این تعداد دام ذبح شده ضبط و معدوم سازی گردید.
وی افزود برای تحقق این خدمات رسانی تعداد 78 نفر کارشناس و بازرس دامپزشکی در قالب 49 اکیپ در سطح استان بصورت سیار و ثابت شبکه های دامپزشکی و کشتارگاه های دام مستقر شدند و وظیفه ارائه خدمات بهداشتی را در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی بر عهده داشتند.