پلمپ یک رستوران در سنندج به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در جریان گشت مشترک بازرسان شبکه دامپزشکی، مرکز بهداشت، تعزیرات و میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان سنندج، یک واحد رستوران به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شد.
دکتر پویا علی محمدزاده، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سنندج، در این خصوص گفت: این واحد صنفی به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی و محیط، شرایط نگهداری نامناسب و بهداشت فرآوردههای خام دامی نامطلوب پلمپ شده است.
وی افزود: برنامه بازدید مشترک از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به منظور برخورد با موارد تخلف بهداشتی تهدید کننده سلامت عمومی، به صورت متناوب انجام میگیرد.
دکتر علی محمدزاده به کلیه کارکنان مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی توصیه کرد که از هرگونه تخلف و تقلب در حیطه مواد خام دامی و لبنی پرهیز کنند و با رعایت کامل اصول و شرایط بهداشتی، از به خطر انداختن سلامتی شهروندان جلوگیری کنند.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد تخلف بهداشتی در مراکز تولید و عرضه انواع فرآورده های خام دامی و لبنی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان با شماره تماس های 1512 و 33179880 گزارش دهند