• 1399/02/03 - 14:12
  • تعداد بازدید : 534
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

صحبت های سرپرست شبکه دامپزشکی سروآباد که به تازگی از ابتلا به بیماری کرونا بهبود یافته

سرپرست شبکه دامپزشکی سروآباد در تاریخ 2 اردیبهشت 99 از روزهای سخت ابتلا به بیماری کرونا و اضطراب، استرس و خطر انتقال بیماری به خانواده‌ سخن می گوید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، سرپرست شبکه دامپزشکی سروآباد در تاریخ 2 اردیبهشت 99  از روزهای سخت ابتلا به بیماری کرونا و اضطراب، استرس و خطر انتقال بیماری به خانواده‌ سخن می گوید.

سیروس امامی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سروآباد گفت شبکه دامپزشکی سروآباد ۵ نفر پرسنل دارد که ۲ نفر از ما به صورت همزمان مبتلا به کرونا شدیم. شرایط سختی بود چون بخش خصوصی در زمینه مایه‌کوبی و واکسیناسیون همکاری نمی‌کرد و من در مدت قرنطینه شدید خانگی، با لپ‌تاپ امور اداره را انجام می‌دادم.

وی افزود شهرستان سروآباد در 90 کیلومتری غرب شهرستان سنندج است که 50 هزار نفر جمعیت دارد که حدود 90 درصد از جمعیت آن در روستا زندگی می کنند؛ سروآباد دارای 76 روستا با جمعیت دامی 35 هزار راس دام سبک و 15 هزار راس دام سنگین است؛ مرزی بودن شهرستان با کشور عراق و وجود کوه‌های صعب‌العبور کوهسالان و شاهو، کمبود نیرو، سنتی بودن جایگاه های دام و وسعت بالای روستاهای باعث شده فعالیت‌های دامپزشکی در این شهرستان با کمی مخاطره همراه باشد. به اضافه اینکه تمامی عملیات واکسیناسیون توسط بخش دولتی و نیروهای اداره انجام می‌شود و بخش خصوصی به لحاظ کار مایه‌کوبی با ما همکاری نمی‌کند. بنده نیز در اکیپ واکسیناسیون خصوصا در روستاهای با وسعت زیاد و جمعیت دامی بالا حضور فعال دارم، به طور کلی تمامی عملیات واکسیناسیون آبله و شاربن، 3 مرحله واکسیناسیون تب برفکی،PPR ، لمپی‌اسکین، بروسلوز بره و بزغاله و بروسلوز گاو و گوساله توسط همکاران بخش دولتی انجام می‌شود که خوشبختانه بیماری تب برفکی و سایر بیماری‌های گروه A در این شهرستان تحت کنترل بوده و درحال حاضر هیچ‌گونه موردی از این بیماری‌ها در شهرستان وجود ندارد.

امامی بیان داشت پنجم فروردین ماه بود که بعضی از علائم بیماری مثل سرفه‌های شدید، گلودرد و سردرد به همراه تب به سراغم آمد که خود را قرنطینه خانگی نمودم و با تشدید علائم و مثبت شدن تست کرونا در نهم فرودین با وجود دو دختر 2 ماهه و 3 ساله و همسرم شرایط بغرنج و بسیار سختی را در قرنطنه خود خواسته در منزل با مصرف داروهای تجویزی سپری کردم و امورات اداره را با توجه به کمبود نیرو و مبتلا شدن همزمان یکی دیگر از همکاران، از منزل پیگیری می نمودم.

وی ادامه داد حدود 4 هفته در قرنطینه خانگی و در اتاقی جداگانه و به دور از محل رفت و آمد همسر و دخترهایم زندگی کردم. حدود ۲ هفته کامل هیچ ارتباطی با همسر و فرزندانم نداشتم. ظروف غذای من به شکل جداگانه توسط همسرم پشت در اتاق گذاشته می‌شد و ایشان با رعایت اصول بهداشتی از من مراقبت می‌کرد. در این مدت همکاران شبکه، نهایت لطف را داشته و تمامی لوازم مصرفی را برای ما تهیه می‌کردند. و از دو روز پیش که تست کرونا دادم خوشبختانه جواب آن منفی می باشد ولیکن سرفه هایم ادامه دارد.

سرپرست شبکه دامپزشکی سروآباد در پایان اظهار داشت از حمایت های مادی و معنوی و مراجعه دکتر ورمقانی مدیر کل دامپزشکی کردستان برای پیگیری حال بنده و همچنین کمک های مادی سازمان دامپزشکی و نیز از توجه دکتر ماکنعلی معاون پیشگیری سازمان دامپزشکی که بیش از ۲۰ مرتبه با من و خانواده ام تماس گرفته و جویای احوال شدند و مشاوره و توصیه می‌دادند کمال تشکر و قدردانی را دارم.

  • گروه خبری : سروآباد
  • کد خبر : 251330
کلمات کلیدی