#عیدقربان
نکات بهداشتی برای ذبح دام

#عیدقربان
نکات بهداشتی برای ذبح دام
خرید دام قربانی
_مراجعه به میادین دام
_مراجعه به مکانهای موقت مورد تایید شهرداریها
_خودداری از خرید دام از مکان غیر معتبر
آماده سازی دام قربانی
_انجام بازرسی قبل از کشتار توسط اکیپهای دامپزشکی
ذبح دام
_ترجیحاً در کشتارگاه دام صورت گیرد
_خودداری از ذبح در معابر عمومی
_استفاده از دستکش و وسایل حفاظتی فردی
بازرسی بهداشتی
_استفاده از اکیپهای نظارت بهداشتی دامپزشکی به منظور بازرسی لاشه و ضمائم دام
قطعهبندی و بستهبندی
_استفاده از دستکش و وسایل حفاظتی فردی
نحوه آماده سازی
_نگهداری گوشت و ضمائم قبل از مصرف حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال در دمای صفر الی 4 درجه سانتیگراد
رفع فضولات و ضایعات
_بستهبندی فضولات و ضایعات در کیسههای محکم
_تحویل مستقیم به مامورین شهرداری