یکشنبه 15 تیر 1404

flag
  • 1404/03/13 - 06:12
  • تعداد بازدید : 331
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
#عیدقربان

نکات بهداشتی برای ذبح دام

#عیدقربان

نکات بهداشتی برای ذبح دام

 ����خرید دام قربانی

_مراجعه به میادین دام

_مراجعه به مکان‌های موقت مورد تایید شهرداری‌ها

_خودداری از خرید دام از مکان غیر معتبر 

����آماده سازی دام قربانی

_انجام بازرسی قبل از کشتار توسط اکیپ‌های دامپزشکی

 ����ذبح دام

 _ترجیحاً در کشتارگاه دام صورت گیرد

 _خودداری از ذبح در معابر عمومی

 _استفاده از دستکش و وسایل حفاظتی فردی

 ����بازرسی بهداشتی

 _استفاده از اکیپ‌های نظارت بهداشتی دامپزشکی به منظور بازرسی لاشه و ضمائم دام

 ����قطعه‌بندی و بسته‌بندی

 _استفاده از دستکش و وسایل حفاظتی فردی

 ����نحوه آماده سازی

_نگهداری گوشت و ضمائم قبل از مصرف حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال در دمای صفر الی 4 درجه سانتیگراد

 ����رفع فضولات و ضایعات

_بسته‌بندی فضولات و ضایعات در کیسه‌های محکم 

_تحویل مستقیم به مامورین شهرداری 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 339964
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال کردستان

admin ادمین پورتال کردستان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور