پیامهای بهداشتی دامپزشکی

پیامهای بهداشتی دامپزشکی
هم استانیهای عزیز، در هنگام خرید و مصرف انواع گوشت به نکات زیر دقت نمایید
توصیههای عمومی؛
* گوشت قرمز، مرغ و ماهی مورد نیاز خود را از فروشگاههای معتبر تهیه کنید
* از خرید اینگونه اقلام از افراد دوره گرد، دستفروش و وانت بارها خودداری فرمائید
* در زمان خرید به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی محصول دقت نمائید
* در هنگام آماده سازی و پاک کردن گوشت، مرغ و ماهی از دستکش استفاده کنید
* محصولات منجمد تا هنگام مصرف باید در دمای 18- و محصولات تازه در یخچال با دمای 4- 0 درجه سانتی گراد نگهداری شوند
گوشت قرمز:
* در هنگام خرید گوشت قرمز علاوه بر مهر دامپزشکی به برچسب الصاق شده روی لاشه دقت کنید
* تغییر رنگ، قوام و بوی گوشت میتواند نشانه فساد باشد
* تغییر رنگ چربی و لزج شدن سطح گوشت نیز میتواند از علائم فساد باشد
* هنگام خرید گوشتهای تازه و منجمد بسته بندی شده به سالم بودن بسته بندی و دارا بودن مشخصات کامل از جمله پروانه سازمان دامپزشکی دقت فرمائید
* از خرید و مصرف گوشت دامهایی که خارج از کشتارگاه ذبح شدهاند جداّ خودداری کنید
گوشت مرغ:
* هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و مصرف و مشخصات درج شده روی بسته بندی دقت فرمائید
* از خرید مرغهایی که خارج از یخچال عرضه شدهاند خودداری کنید
* از خرید ران و سینه عرضه شده به صورت فله خودداری نموده و از محصولات بسته بندی شده استفاده نمائید
* از خرید و مصرف مرغ زنده و یا گوشت مرغهایی که خارج از کشتارگاه ذبح شدهاند جداّ خودداری کنید
ماهی:
* از افراد دوره گرد، دستفروش و وانت بارها ماهی نخرید
* ماهی تازه دارای چشم برآمده و برجسته با مردمک روشن و قرنیه شفاف بوده و دارای پوست روشن و درخشنده میباشد