اجرای طرح تشدید نظارت برعملکرد مراکز تولید و عرضه فرآورده های دامی شهرستان کامیاران
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی گفت : در ادامه طرح تشدید نظارت بر اماکن تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی استان با رویکرد حفظ بهداشت عمومی و تأمین غذای سالم جهت شهروندان محترم استان کردستان، در تاریخ 20 بهمن ماه توسط اکیپ نظارتی اداره کل دامپزشکی استان به سرپرستی مسئول اداره نظارت از 55 مرکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده های خام دامی ، غذاخوری ها و رستوران های شهرستان کامیاران و مراکز بین راهی بازدید بعمل آمد که در این راستا مقدار 51کیلوگرم انواع فرآورده غیر قابل مصرف ضبط و برای دو مرکز پرونده جهت ارجاع به مراکز قضایی تشکیل شد.
دکتر پارسافر افزود به طور مستمر عملکرد شهرستان ها و وضعیت مراکز و اماکن آنها در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی توسط اکیپهای نظارتی و بازرسان ویژه اداره کل مورد ارزیابی قرار می گیرد و ضمن اعلام کتبی نقاط قوت و ضعف به شبکه های دامپزشکی ، گزارش عملکرد شبکه ها به اداره ارزیابی عملکرد اعلام و اقدامات قانونی لازم بر اساس آن بعمل می آید و شهرستانهای دارای عملکرد مناسب تشویق و در مورد شهرستانهای دارای عملکرد ضعیف ، نواقص جهت اصلاح آنها در فرصت زمانی مشخص ابلاغ می گردد .
وی از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن تهیه، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی مراتب را به شماره پیغامگیر 1512 گزارش نمایند.